Nieuwsberichten

01-10-2023; Geregistreerd ANBOS-kernlid

Vanaf 1 oktober ben ik officieel aangesloten bij ANBOS. Tot nu had ik een studentlidmaatschap. Maar inmiddels heb ik mijn diploma al een poosje én ben ik enthousiast zelfstandig ondernemer van mijn Salon. Dus heb ik gekozen om mijn registratie officieel te maken. 

Informatie over ANBOS, van hun site: "ANBOS is dé brancheorganisatie van en voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Nederland. Met onze diepgewortelde passie voor kwaliteit en professionaliteit zijn we al 75 jaar een professionele en betrouwbare partner voor onze leden. We vertegenwoordigen ruim 4.500 professionele schoonheidsspecialisten, van kleine eenmanszaken tot grote beautyketens. Al onze leden zijn ervaren schoonheidsspecialisten, werken volgens de hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen en houden hun kennis op peil door zich regelmatig te laten bijscholen. Als je kiest voor een ANBOS-schoonheidsspecialist, dan kies je dus voor ongeëvenaarde kwaliteit."

Trots op deze vervolgstap in mijn carrière!

10-07-2023; Aanpassing in diensten en tarieven vanaf 1 september 2023

Inmiddels bestaat Salon Koru iets meer dan een half jaar. In die periode zijn er wat zaken verandert; zo heb ik nu een salon in huis, ben ik aangesloten bij ANBOS (de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten) en ben ik mij verder aan het ontwikkelen binnen mijn interesses binnen dit mooie vak! Mijn focus blijft liggen op huidverzorging en huidverbetering. Daarnaast wil ik mijn massagetechnieken nog verder uitbreiden in de toekomst.

In het afgelopen half jaar heb ik ook kunnen ontdekken welke behandelingen ik wil blijven aanbieden. Gelukkig is dat een groot deel van het huidige aanbod. Echter ga ik een paar diensten niet meer aanbieden vanaf 01-09-2023 maar er komen een paar nieuwe/aangepaste diensten bij. Helaas heb ik ook vervelend nieuws. Door de prijsstijging van bepaalde grondstoffen zijn mijn inkoopprijzen gestegen, wat inhoudt dat ik voor sommige diensten een duurder tarief moet gaan vragen. Dit heeft niet alleen met de inkoopprijs te maken maar soms ook met meer tijd voor een specifieke behandeling. 

 12-06-2023; Deep Tissue Massage Training


Vandaag heb ik een training gehad van Nadia (GlowingSkinMaster), op locatie bij Nouvital. De training is getiteld "Deep Tissue Massage", gericht op het gezicht. Het is een bindweefselmassage die op de dermis huidlaag werkt waar collageen wordt aangemaakt. Collageen zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. Helaas daalt de aanmaak van collageen na je 25e verjaardag. Dit is een natuurlijk proces en is niet tegen te houden maar door goede huidverzorging, -producten en regelmatige Deep Tissue Massages kunnen we de aanmaak wel blijven stimuleren. Het zichtbare resultaat is een natuurlijke glow!

Zoals jullie begrijpen ben ik enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Hiernaast alvast een foto voorbeeld van het model van vandaag. De linker foto's zijn van vóór de massage, de rechter foto's zijn van nà de massage. 

Nu ik toch op locatie was heb ik gelijk een paar flesjes Sun Care SPF 30 meegenomen. 30 ml, hartstikke handig om mee te nemen onderweg.

En met dit zonnige weer, wat voorlopig nog wel even aanhoudt, is zonbescherming geen overbodige luxe. 
30-05-2023; uitgebreide openingstijden dankzij mijn salon aan huis

Alle officiële feestdagen zijn achter de rug maar bij Salon Koru hebben we niet stil gezeten in de afgelopen maanden. Mijn salon aan huis is inmiddels klaar en ingericht! Daar ben ik super trots op én blij mee. De salon aan huis wordt mijn standaard locatie waar ik klanten ontvang en hierdoor zijn mijn werktijden uitgebreid.

Maandag en vrijdag zijn mijn vaste salon dagen. Voor deze dagen kun je zelf een afspraak inplannen via de website. 
Wil je een afspraak op dinsdag, woensdag of donderdag? Dit is zeker mogelijk! Maar dit kan alleen in overleg vanwege mijn andere baan. Stuur me even een berichtje en dan kunnen we een passend moment zoeken op een dag/tijd die ons allebei past.

De afgelopen maanden mocht ik gebruik maken van Schoonheidssalon de Tulp, waar ik heel dankbaar voor ben! In overleg mag ik nog steeds gebruik maken van die behandelruimte als dat wenselijk is. Die salon is rolstoeltoegankelijk en te bereiken via een lift. Mocht het nodig zijn om daarnaar uit te wijken dan krijg je op die dag bericht van mij met het juiste adres. 

Hieronder nog een paar foto's van de salon aan huis. Hopelijk tot ziens! 

  • IMG-3965
  • IMG-3967
  • IMG-3968